e-shop Sapro Obchodný dom Bojná
Právě je 20.duben 2014 - 4:50




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Picons pre nasich providerov 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05.únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 15692
Bydliště: okr.Prievidza
Příspěvek Re: PICON pre UPC
maju nazov zlozeny z :
TSID,ONID,SID
niektore verzie e2 su citlive na pociatocnu 0. Napriklad neprecitaju 0bc700031f42 , ale precitaju bc700031f42 a opacne.

_________________
Jesenna davka Vitaminov tu !


12.červen 2011 - 11:42
Profil
Příspěvek Re: PICON pre UPC
V buketech v etc/enigma2 jsou uvedeny programy ve tvaru jak píše revis,třeba:
1:0:1:7725:2c1:600:e080000:0:0:0:
a stejně jsou pojmenovány i png obrázky piconů.Kyž pak přepneš vyhledá se nejen program ale i příslušný picon.


12.červen 2011 - 11:54
Znalec fóra
Znalec fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 07.leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Bydliště: Košice
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Super! Velmi pekne dakujem za info.


12.červen 2011 - 16:36
Profil
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.květen 2009 - 17:39
Příspěvky: 20
Příspěvek Re: PICON pre UPC
OT: nedohodneme sa na nejakom designe a spravime kazdy z nas komplet picony pre skl,csl,upc ? Berte to len ako navrh ... Urcite by som bol za nejake plasticke, nakolko dost skinov tak vyzera.


15.červen 2011 - 21:04
Profil
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Co jsem tam dal tak byly plastické,ale některé sem doplnil obyč.Ale nebráním se tomu když se tím bude někdo zabývat,rád si je pak stáhnu. :D


15.červen 2011 - 21:18
Znalec fóra
Znalec fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 07.leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Bydliště: Košice
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Ja som si vybral mierne plastický dizajn ako v pílohe, lebo biele sa mi nepáčili a tie, čo boli originál v boxe (ako keby pokvapkané vodou) boli až príliš plastické. A chýbajúce logá som si doplnil. Takže ak niekomu nejaký program chýba, viem ho na požiadanie doplniť.

Stiahnuť ich možno tu:
viewtopic.php?f=147&t=30845&p=332510&hilit=picons#p332510


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


16.červen 2011 - 9:12
Profil
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 142
Bydliště: Prievidza
Příspěvek Re: PICON pre UPC
..nainštaloval som 99HD a nakopčil som picony na HDD , ale aj tak si ich prioritne ťahá z usr/share/enigma2/ , dá sa niekde nastaviť odkial ich má prioritne ťahať?

v pycon_py to mám takto:

class Picon(Renderer):
searchPaths = ('/usr/share/enigma2/%s/',
'/usr/local/share/enigma2/%s/',
'/media/hdd/%s/',
'/media/usb/%s/')

kolko piconov zmestím na local , aby sa box nesekol , neviem kde zistiť , ako je zaplnená pamäť.

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , DM 7020 HDD 250GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD , DM800 klon


19.červen 2011 - 12:30
Profil
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Ty cesty tam máš uvedeny,ty co se ti nehodí můžeš zkusit odstranit,uložit a restart.V těch koncových ardesářích musíš vytvořit složku picon a do ní nasypat piocony.Je možné,že si některý plugin tahá pro svoji potřebu picony jen z hlavního adresáře.Třeba cooltvguide se mi zdá že ukazuje jen některé,ikdyž jsem dal všechny picony do var/etc/picon.


19.červen 2011 - 13:08
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 02.červenec 2009 - 15:19
Příspěvky: 449
Bydliště: Pod strechou
Příspěvek Re: PICON pre UPC
V pvom rade by som zmenil nazov topicu na Picon pre IPBox
Co sa tyka picon,zatial ich mam na flash boxu,lebo len cz+sk mam skopcene a tam je ten problem,niektore nejdu korektne,ako napriklad novahd+novasport hd,aj ked som skusil vsetky typy tychto picon z downloadu. Preto otazka,je nie je nejaka moznost urobit konfigurak,ktory by vlastne prepisal ak su nespravne PID a ostatne subory v picone,na tie spravne?,myslim formou aktualizacie cez siet.
Ja osobne mam druzice pre ktore ma zaujimaju picony v podpise a poviem otvorenie,nejak sa s programom picon manager nekamaratim,som v nom lama,preto by som prijal,ak by sa nejaky skuseny toho ujal a pripadne dal navod ako tie spravne a funkcne picony(kedze provideri a tp kanalov sa dost menia) stiahnut a dat do formy funkcnej pre ipbox do masinky.Dakujem za pripadne odpovede a rady

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...oscam 8972...E2...VTI image...v 6.0.7...flash
BOX2:ABIPBOX 9900HD...1xDVB-S2 Tuner...Oscam 8753...E2...ABCOM image...v 10062013...flash+usb


04.červenec 2011 - 20:28
Profil
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Nejjednodušší je,když si stáhneš picony pro daný sat. a vybereš si picon podle obrázku,třeba nova hd a pak zapneš tv a přepneš na nova hd a dáš menu,informace,o sužbě a ukáže se ti identifikátor programu a podle něho si upravíš název piconu,ten pak nakopíruješ do složky s piconama a je to.Nebo ještě jednodušší,napiš přímo Diamantovi aby ti je poslal,nebo použij jeho návod v downloadu picons.


04.červenec 2011 - 20:40
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 02.červenec 2009 - 15:19
Příspěvky: 449
Bydliště: Pod strechou
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Ano marmik,precital som si toto vlakno cele,ale skor som narazal na nejake zjednodusenie a to
-zmenou topicu,nech je to prehladnejsie
-moznostou sietovej aktualizacie picon v boxe(asi skor otazka pre JirkaS)
-moznostou kompilacie tych skusenejsich uzivatelov picon

P.S. nie som pri boxe,nemozem zatial odskusat tie rozdiely na hd nova

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...oscam 8972...E2...VTI image...v 6.0.7...flash
BOX2:ABIPBOX 9900HD...1xDVB-S2 Tuner...Oscam 8753...E2...ABCOM image...v 10062013...flash+usb


04.červenec 2011 - 20:56
Profil
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Diamant říkal,že to bude doplňovat,jen se mu má dát vědět.Jirka se tím asi zabývat moc nebude,pokud mu někdo dá aktuálni picony,tak je dá do příštího softu.Nějaký návůdek se udělá i pro přesun složky spiconama,a nějaká verze bude i na přejmenování piconu,jen co nejjednodušší způsob.


04.červenec 2011 - 21:19
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Ta nova hd byl jen takový příklad,kdyžtak můžeš napsat i mě a já ti ty co nemáš přejmenuju.


04.červenec 2011 - 21:21
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 02.červenec 2009 - 15:19
Příspěvky: 449
Bydliště: Pod strechou
Příspěvek Re: PICON pre UPC
marmik píše:
Ta nova hd byl jen takový příklad,kdyžtak můžeš napsat i mě a já ti ty co nemáš přejmenuju.

Ako som pisal,nie som doma,ale na panskych,cize nemozem testnut.
Ale jedna sa o programy nova hd a nova sport hd,ostatne mrknem zajtra,myslim z tych cz+sk,ostatne z astra1 som este needitoval a z hellasu uz vobec nie,tie som zatial ani nenasiel.
A myslim ze Diamant ak si najde toto vlakno,urcite,teda dufam nejak pozitivne zareaguje.
Snad by pomohlo aj zmena,teda nazov tohto topicu,co na to vy admini?

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...oscam 8972...E2...VTI image...v 6.0.7...flash
BOX2:ABIPBOX 9900HD...1xDVB-S2 Tuner...Oscam 8753...E2...ABCOM image...v 10062013...flash+usb


04.červenec 2011 - 21:29
Profil
Znalec fóra
Znalec fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 07.leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Bydliště: Košice
Příspěvek Re: PICON pre UPC
Ja to tu čítam, ale myslím, že je úplne zbytočné dávať do balíčka s piconmi jedno a to isté logo len s rôznym pomenovaním. Je to úplne jednoduché súbor premenovať. Navyše ak by v balíčku bolo kopec rovnykých ikon, len by to zbytočne zaberalo miesto.

Pe istotu sem kopírujem text, ktorý som napísal aj v sekcii Donload (odkaz v mojom predošlom príspevku).

Pre tých, čo sa im niektoré logo pri danej stanici nezobrazuje ani po nakopírovaní do správneho adresára v boxe, treba súbor premenovať. Najjednoduchším riešením je kliknúť pravým tlačidlom myši na daný program v programe DreamBoxEdit (samozrejme so stiahnutým zoznamom programov z boxu) a zvoliť z ponuky poslednú položku "Copy servise reference to clipboard" a potom len vložiť skopírovaný obsah do názvu ikony (príponu .png samozrejme nechať). Následne tento súbor nakopírovať do boxu k ostatným logám a po prepnutí programu sa logo musí objaviť.


05.červenec 2011 - 20:02
Profil
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.květen 2008 - 22:47
Příspěvky: 11
Příspěvek Re: Picons pre nasich providerov
Přesun Piconu na flešku.
nastavím cestu usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer-najdu Picon py,
a dám cestu- class Picon(Renderer):
searchPaths = (eEnv.resolve('${datadir}/enigma2/%s/'),
'/media/cf/%s/',
'/media/hdd/%s/')
Picony dam do-media/hdd/dám složku picon/a do ní rozbalim Picony.
Tak se mi to podařilo rozchodit.


12.listopad 2011 - 13:09
Profil
Znalec fóra
Znalec fóra
Uživatelský avatar

Registrován: 07.leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 674
Bydliště: Košice
Příspěvek Re: Picons pre nasich providerov
Ja som si picony (a celý var) presunul na flešku a to samozrejme odbúralo nutnosť nahrať len tie najnevyhnutnejšie picony. Preto som zaktualizoval doterajšie picon-y (napr. RTVS 1 a 2) a práve pracujem na pridaní tých, ktoré mi aktuálne chýbajú. Mám v pláne pridať viac ako 80 piconov. Ak teda niekto chce nejaký picon v rovnakom dizajne, dajte mi vedieť, preverím, či som ho už spravil. A ak nie, doplním.


06.duben 2012 - 15:02
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Český překlad – phpBB.cz