e-shop Sapro BENDR SK
Právě je 28.Červenec 2015 - 3:22

Všechny časy jsou v UTC+02:00




Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 57 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2011 - 12:42 
Offline
Moderátor
Moderátor
Avatar uživatele

Registrován: 05.Únor 2007 - 16:38
Příspěvky: 17017
satelitni prijimac: vsetky
Místo/Bydliště: okr.Prievidza
maju nazov zlozeny z :
TSID,ONID,SID
niektore verzie e2 su citlive na pociatocnu 0. Napriklad neprecitaju 0bc700031f42 , ale precitaju bc700031f42 a opacne.

_________________
Nezabudnite! Dnes aspon jeden restart !


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2011 - 12:54 
V buketech v etc/enigma2 jsou uvedeny programy ve tvaru jak píše revis,třeba:
1:0:1:7725:2c1:600:e080000:0:0:0:
a stejně jsou pojmenovány i png obrázky piconů.Kyž pak přepneš vyhledá se nejen program ale i příslušný picon.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 12.Červen 2011 - 17:36 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 675
Místo/Bydliště: Košice
Super! Velmi pekne dakujem za info.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2011 - 22:04 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 13.Květen 2009 - 18:39
Příspěvky: 20
OT: nedohodneme sa na nejakom designe a spravime kazdy z nas komplet picony pre skl,csl,upc ? Berte to len ako navrh ... Urcite by som bol za nejake plasticke, nakolko dost skinov tak vyzera.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 15.Červen 2011 - 22:18 
Co jsem tam dal tak byly plastické,ale některé sem doplnil obyč.Ale nebráním se tomu když se tím bude někdo zabývat,rád si je pak stáhnu. :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 16.Červen 2011 - 10:12 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 675
Místo/Bydliště: Košice
Ja som si vybral mierne plastický dizajn ako v pílohe, lebo biele sa mi nepáčili a tie, čo boli originál v boxe (ako keby pokvapkané vodou) boli až príliš plastické. A chýbajúce logá som si doplnil. Takže ak niekomu nejaký program chýba, viem ho na požiadanie doplniť.

Stiahnuť ich možno tu:
viewtopic.php?f=147&t=30845&p=332510&hilit=picons#p332510


Nemáte dostatečná oprávnění pro zobrazení souborů připojených k tomuto příspěvku.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 13:30 
Offline
Pokročilý
Pokročilý

Registrován: 09.Únor 2009 - 20:55
Příspěvky: 154
Místo/Bydliště: Prievidza
..nainštaloval som 99HD a nakopčil som picony na HDD , ale aj tak si ich prioritne ťahá z usr/share/enigma2/ , dá sa niekde nastaviť odkial ich má prioritne ťahať?

v pycon_py to mám takto:

class Picon(Renderer):
searchPaths = ('/usr/share/enigma2/%s/',
'/usr/local/share/enigma2/%s/',
'/media/hdd/%s/',
'/media/usb/%s/')

kolko piconov zmestím na local , aby sa box nesekol , neviem kde zistiť , ako je zaplnená pamäť.

Ď.

_________________
Visiosat Big-Bisat 6x Lnb quad , DM 7020 HDD 250GB ; DM 8000 orig. , 1TB HDD , DM800 klon


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 19.Červen 2011 - 14:08 
Ty cesty tam máš uvedeny,ty co se ti nehodí můžeš zkusit odstranit,uložit a restart.V těch koncových ardesářích musíš vytvořit složku picon a do ní nasypat piocony.Je možné,že si některý plugin tahá pro svoji potřebu picony jen z hlavního adresáře.Třeba cooltvguide se mi zdá že ukazuje jen některé,ikdyž jsem dal všechny picony do var/etc/picon.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 21:28 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 517
Místo/Bydliště: Pod strechou
V pvom rade by som zmenil nazov topicu na Picon pre IPBox
Co sa tyka picon,zatial ich mam na flash boxu,lebo len cz+sk mam skopcene a tam je ten problem,niektore nejdu korektne,ako napriklad novahd+novasport hd,aj ked som skusil vsetky typy tychto picon z downloadu. Preto otazka,je nie je nejaka moznost urobit konfigurak,ktory by vlastne prepisal ak su nespravne PID a ostatne subory v picone,na tie spravne?,myslim formou aktualizacie cez siet.
Ja osobne mam druzice pre ktore ma zaujimaju picony v podpise a poviem otvorenie,nejak sa s programom picon manager nekamaratim,som v nom lama,preto by som prijal,ak by sa nejaky skuseny toho ujal a pripadne dal navod ako tie spravne a funkcne picony(kedze provideri a tp kanalov sa dost menia) stiahnut a dat do formy funkcnej pre ipbox do masinky.Dakujem za pripadne odpovede a rady

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.0.0...flash
BOX2:VU+SOLO SE...1xDVB-S2 Tuner...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.2.0...flash


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 21:40 
Nejjednodušší je,když si stáhneš picony pro daný sat. a vybereš si picon podle obrázku,třeba nova hd a pak zapneš tv a přepneš na nova hd a dáš menu,informace,o sužbě a ukáže se ti identifikátor programu a podle něho si upravíš název piconu,ten pak nakopíruješ do složky s piconama a je to.Nebo ještě jednodušší,napiš přímo Diamantovi aby ti je poslal,nebo použij jeho návod v downloadu picons.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 21:56 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 517
Místo/Bydliště: Pod strechou
Ano marmik,precital som si toto vlakno cele,ale skor som narazal na nejake zjednodusenie a to
-zmenou topicu,nech je to prehladnejsie
-moznostou sietovej aktualizacie picon v boxe(asi skor otazka pre JirkaS)
-moznostou kompilacie tych skusenejsich uzivatelov picon

P.S. nie som pri boxe,nemozem zatial odskusat tie rozdiely na hd nova

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.0.0...flash
BOX2:VU+SOLO SE...1xDVB-S2 Tuner...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.2.0...flash


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 22:19 
Diamant říkal,že to bude doplňovat,jen se mu má dát vědět.Jirka se tím asi zabývat moc nebude,pokud mu někdo dá aktuálni picony,tak je dá do příštího softu.Nějaký návůdek se udělá i pro přesun složky spiconama,a nějaká verze bude i na přejmenování piconu,jen co nejjednodušší způsob.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 22:21 
Ta nova hd byl jen takový příklad,kdyžtak můžeš napsat i mě a já ti ty co nemáš přejmenuju.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 04.Červenec 2011 - 22:29 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 02.Červenec 2009 - 16:19
Příspěvky: 517
Místo/Bydliště: Pod strechou
marmik napsal:
Ta nova hd byl jen takový příklad,kdyžtak můžeš napsat i mě a já ti ty co nemáš přejmenuju.

Ako som pisal,nie som doma,ale na panskych,cize nemozem testnut.
Ale jedna sa o programy nova hd a nova sport hd,ostatne mrknem zajtra,myslim z tych cz+sk,ostatne z astra1 som este needitoval a z hellasu uz vobec nie,tie som zatial ani nenasiel.
A myslim ze Diamant ak si najde toto vlakno,urcite,teda dufam nejak pozitivne zareaguje.
Snad by pomohlo aj zmena,teda nazov tohto topicu,co na to vy admini?

_________________
BOX1:VU+DUO 2...1xDVB-S2 Twin Tuner...500 GB 2,5 Hitachi...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.0.0...flash
BOX2:VU+SOLO SE...1xDVB-S2 Tuner...OsEmu last...E2...VTI image...v 8.2.0...flash


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: PICON pre UPC
PříspěvekOdeslal: 05.Červenec 2011 - 21:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 675
Místo/Bydliště: Košice
Ja to tu čítam, ale myslím, že je úplne zbytočné dávať do balíčka s piconmi jedno a to isté logo len s rôznym pomenovaním. Je to úplne jednoduché súbor premenovať. Navyše ak by v balíčku bolo kopec rovnykých ikon, len by to zbytočne zaberalo miesto.

Pe istotu sem kopírujem text, ktorý som napísal aj v sekcii Donload (odkaz v mojom predošlom príspevku).

Pre tých, čo sa im niektoré logo pri danej stanici nezobrazuje ani po nakopírovaní do správneho adresára v boxe, treba súbor premenovať. Najjednoduchším riešením je kliknúť pravým tlačidlom myši na daný program v programe DreamBoxEdit (samozrejme so stiahnutým zoznamom programov z boxu) a zvoliť z ponuky poslednú položku "Copy servise reference to clipboard" a potom len vložiť skopírovaný obsah do názvu ikony (príponu .png samozrejme nechať). Následne tento súbor nakopírovať do boxu k ostatným logám a po prepnutí programu sa logo musí objaviť.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons pre nasich providerov
PříspěvekOdeslal: 12.Listopad 2011 - 13:09 
Offline
Registrovaný
Registrovaný

Registrován: 24.Květen 2008 - 23:47
Příspěvky: 17
Přesun Piconu na flešku.
nastavím cestu usr/lib/enigma2/python/Components/Renderer-najdu Picon py,
a dám cestu- class Picon(Renderer):
searchPaths = (eEnv.resolve('${datadir}/enigma2/%s/'),
'/media/cf/%s/',
'/media/hdd/%s/')
Picony dam do-media/hdd/dám složku picon/a do ní rozbalim Picony.
Tak se mi to podařilo rozchodit.


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Picons pre nasich providerov
PříspěvekOdeslal: 06.Duben 2012 - 16:02 
Offline
Znalec fóra
Znalec fóra
Avatar uživatele

Registrován: 07.Leden 2007 - 21:37
Příspěvky: 675
Místo/Bydliště: Košice
Ja som si picony (a celý var) presunul na flešku a to samozrejme odbúralo nutnosť nahrať len tie najnevyhnutnejšie picony. Preto som zaktualizoval doterajšie picon-y (napr. RTVS 1 a 2) a práve pracujem na pridaní tých, ktoré mi aktuálne chýbajú. Mám v pláne pridať viac ako 80 piconov. Ak teda niekto chce nejaký picon v rovnakom dizajne, dajte mi vedieť, preverím, či som ho už spravil. A ak nie, doplním.


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za poslední:  Seřadit podle  
Poslat nové téma  Odpovědět do tématu  [ 57 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3

Všechny časy jsou v UTC+02:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti


Nemůžete posílat nová témata
Nemůžete odpovídat v tématech
Nemůžete upravovat vlastní příspěvky
Nemůžete mazat vlastní příspěvky
Nemůžete posílat přílohy

Najít:
Přejít na:  
ellano.sk