O mesiac príde videoslužba Max

Diskusia o payTV provideroch . Nie o zdielani a zdielacoch !!!

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 652
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

O mesiac príde videoslužba Max

Příspěvek od Warder »



O mesiac príde videoslužba Max: Ponúkne dvojnásobok obsahu. Slováci si priplatia, šport bude za 3 eurá

Platforma ponechá existujúcim klientom percentuálnu zľavu. Aj tak však bude služba drahšia.

Videoslužba HBO Max sa už 21. mája zmení na platformu Max. Mesačný poplatok bude na Slovensku vyšší a po novom sa záujemcovia budú môcť dostať aj k športovému obsahu. „Max spojí HBO Max, Discovery+ a Eurosport vo vylepšenej aplikácii s rozšírenou personalizáciou, ktorá ponúkne nové funkcie, žánre a príbehy z produkcie Warner Bros, DC, HBO Originals, Max Originals, Discovery, TLC, Cartoon Network, Eurosport a ďalších,“ tvrdí služba.

V porovnaní s obsahom v službe HBO Max sa má množstvo obsahu zdvojnásobiť.

Základ bude drahší
Aktuálne stojí prístup do služby HBO Max 6,99 eura mesačne. Ponúka možnosť využívať prístup na troch zariadeniach súčasne, offline sledovanie a niektoré tituly aj v Ultra HD kvalite. Časť klientov má zvýhodnenú ponuku pri nepretržitom využívaní. Ide o doživotnú tretinovú zľavu – platia tak len 4,66 eura mesačne.

Po novom budú premigrovaní na Štandardné predplatné a priplatia si 0,67 eura mesačne. Poplatok sa tak zvýši na 5,33 eura mesačne. Služba však bude ponúkať horšie parametre, o čom píšeme nižšie. Existujúci klienti dostanú prístup do Maxu automaticky.

Nové balíčky Max od 21. mája:

Štandardné predplatné za 7,99 eura mesačne – obsah bude možné sledovať naraz na dvoch zariadeniach, vo Full HD kvalite a balíček umožní stiahnuť 30 položiek na sledovanie offline.
Prémiové predplatné za 9,99 eura mesačne – obsah sa bude dať sledovať naraz na štyroch zariadeniach naraz. Dostupná bude Full HD, ale aj Ultra HD kvalita a Dolby Atmos zvukom pre vybrané tituly. Abonent si bude môcť stiahnuť 100 položiek na sledovanie offline.
Pri ročnom predplatnom bude nižší balíček za priemerne 6,66 eura mesačne (79,9 eura ročne) a Prémiové predplatné za 8,33 eura mesačne (99,9 eura ročne).

Šport za doplatok
Dokúpiť sa bude dať balíček Šport za 3 eurá mesačne. Ten bude dostupný k základným balíčkom – samostatne sa nebude dať aktivovať.

Prinesie prenosy zo športových podujatí vrátane tenisových grandslamov (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open), cyklistických pretekov Grand Tours (Giro d‘Italia, La Vuelta a España a Tour de France, ako aj Tour de France Femmes).

Diváci si budú môcť vychutnať aj automobilové preteky 24 hodín Le Mans či priame prenosy z lineárnych kanálov Eurosport 1 a 2. Športový obsah bude možné sledovať naraz na dvoch zariadeniach naraz, bez ohľadu na balíček. Súčasťou bude aj olympiáda z Paríža.

Sľubuje oveľa viac obsahu
Warner Bros. Discovery sľubuje, že oproti HBO Maxu ponúkne Max prinesie dvojnásobné množstvo obsahu. Väčšinou však menuje tituly, ktoré už sú v službe dostupné.

Ide napríklad o Barbie, Aquaman a stratené kráľovstvo, Wonka, Harry Potter, Paddington, Matrix, Temný rytier, Joker, Pán prsteňov, The Last of Us, Biely lotos, Eufória a Temný prípad: Nočná krajina, Režim, Sympatizant, Nevyjasnené zločiny Roberta Dursta. Pripravuje sa aj komédia Franšíza.

„Do Maxu smerujú aj nové seriály Max Originals založené na populárnych franšízach od Warner Bros. Pictures, ako sú Tučniak a Vitajte v Derry (TO Stephena Kinga), ako aj obľúbené príbehy zo života na Discovery, napríklad 90 dní do svadby, Zlatá horúčka a Dom na opravu,“ dodáva.
------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy“