Music Box Group spúšťa svoj prvý RÝCHLY kanál

Diskusia o payTV provideroch . Nie o zdielani a zdielacoch !!!

Moderátoři: EnoSat, Steiner, cityglam1

Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 652
Registrován: 05.duben 2007 - 9:32

Music Box Group spúšťa svoj prvý RÝCHLY kanál

Příspěvek od Warder »

Music Box Classic začína vysielat.

Spúšťa sa Music Box Classic - nový hudobný kanál FAST, ktorý ponúka hudobné videá z 80., 90. a 2000-tych rokov 20. storočia. Za jeho uvedenie sú zodpovedné skupiny Music Box a SoFAST.

Music Box Group spúšťa svoj prvý RÝCHLY kanál Poľská spoločnosť Music Box Group , vysielateľ televízneho kanála Music Box Polska, a SoFAST , zaoberajúca sa tvorbou, distribúciou a monetizáciou FAST kanálov, uvádzajú na trh Music Box Classic . Tento úplne nový hudobný kanál funguje v modeli FAST (Free Ad-supported Streaming Television). Čo ponúka kanál Music Box Classic? Music Box Classic sa podľa vysielateľa odlišuje od ostatných hudobných staníc distribuovaných v modeli FAST starostlivo vybraným playlistom s najväčšími popovými a rockovými hviezdami a ich hitmi z 80., 90. a 2000-tych rokov.

Kde bude Music Box Classic dostupný?
Ako sme čítali v oznámení, ponuka SoFAST zahŕňa viac ako 580 FAST kanálov vysielaných na rôznych streamovacích platformách vrátane CTV, OTT, Telco. V Poľsku bude kanál Music Box Classic dostupný na popredných streamovacích platformách a službách OTT.

------------------
Nosce te ipsum.
Odpovědět

Zpět na „Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy“